ACCIDENT la INDIGO pe DN17! La nici 24 de ore de la accidentul în care un parapet a „secționat” o mașină în Coldău, iar doi bărbați au murit pe loc, un alt șofer era să moară într-un accident similar, în Uriu! Totul s-a petrecut luni dimineața în jurul orei 10.20 între Uriu și Cristur!

Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un parapet. Și de această dată, impactul a fost atât de puternic, încât parapetul i-a străpuns omului mașina, un autoturism VW Polo.

Potrivit Vocea Transilvaniei, din fericire pentru șofer, un bărbat de 65 de ani, parapetul nici nu l-a atins, astfel încât omul a scăpat cu viață dintre fiarele contorsionate. Norocul bărbatului a fost și mai mare deoarece un echipaj SMURD care se îndrepta spre un caz a ajuns la locul accidentului imediat după impact și i-a acordat primul ajutor, până ce ambulanța care a fost desemnată să-l preia a ajuns la fața locului.

„Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transportat la spital cu multiple leziuni și traumatisme. Cu toate astea, bărbatul a fost conștient și cooperant pe tot parcursul intervenției pompierilor de la Descarcerare, care l-au scos dintre fiarele contorsionate”, a precizat pentru Vocea Transilvaniei plt. maj. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

„Un bărbat de 65 de ani din Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea pe direcția Beclean-Dej, între localitățile Cristeștii-Ciceului și Uriu, pe fondul neatenției la volan, a părăsit carosblilul și a intrat într-un parapet”, a spus pentru Vocea Transilvaniei ag. principal Mina Resteman, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.