Accident la Reteag! Două autovehicule s-au ciocnit pe DN 17, iar în urma impactului puternic.,/,88@. unul s-a răsturnat în gardul unei case!

Totul s-a petrecut în jurul orei 10.20. Din fericire, nu au fost persoane încarcerate, însă trei victime au ajuns la spital.

La fața locului au ajuns și salvatorii SMURD pentru a asigura primul ajutor, iar pompierii militari au luat toate măsurile specifice pentru a securiza zona.

„Victimele au fost preluate de echipaje de la SAJ. Trei persoane au ajuns la spital, printre care doi adulţi si un minor, cu leziuni si traumatisme care aparent nu le pun viata in pericol”, a precizat locotenentul Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

Polițiștii fac cercetări pentru a verifica toate împrejurările producerii acestui accident.

 „Pe DN 17, in localitatea Reteag, pe directia de mers spre Bistrita, un auto, condus de un barbat, de 55 de ani, din Manasturel, pe fondul neasigurarii corespunzatoare la schimbarea directiei de mers spre stanga, a fost lovit, din spate, de un autoturism care era angajat intr-o depasire neregulamentara si care era condus de o femeie, de 41 de ani, din Cuzdrioara. Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto si a doi pasageri. Ambii cond auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a precizat agentul principal de poliție Crina Maria Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Potrivit lui Sîrb, un sens al DN 17 a fost blocat pentru 30 de minute.

Puteți vedea mai multe fotografii de la accident în grupul de Facebook Stiri din Beclean.