Un accident de circulație s-a produs sâmbătă, la ieșirea din Șintereag spre Beclean, chiar în față la Filadelfia! Din primele informații, zece persoane au fost implicate în carambolul în care patru autovehicule s-au accidentat.

Din fericire, toți pasagerii au scăpat cu bine, doar două dintre persoane suferind răni mai serioase, dar sunt în afara oricărui pericol, susțin surse medicale.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, iar la fața locului s-au îndreptat imediat două echipaje de la Ambulanță, un echipaj de prim-ajutor SMURD și pompierii de la Descarcerare din Beclean.

„În cele patru mașini s-au aflat zece persoane, dintre care am fost anunțați că două au nevoie de îngrijiri medicale, una suferind traumatisme și leziuni mai grave. Din datele preliminare, starea victimelor este una stabilă”, a precizat pentru Știri din Beclean plt. maj. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU „Bistrița”.

Cum s-a petrecut totul?

Accidentul s-ar fi petrecut în timp ce trei dintre cele patru autovehicule staționau în coloană la un semafor instalat la podul în lucru, iar un al patrulea care a ajuns în zonă nu a mai reușit să oprească, intrând din plin în ultimul autoturism din coloană. Mai departe, a urmat o ciocnire în lanț.

Oamenii legii au deschis o anchetă  pentru a verifica toate împrejurările în care s-a produs accidentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.