Un accident a avut loc duminică dimineața pe drumul național 17, chiar în curba de la intrarea în Șintereag! Șoferul unui BMW a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe ori pe șosea!

Din fericire, omul a scăpat cu viață, dar în urma impactului puternic cu asfaltul, autoturismul său a fost făcut praf. Mai mult, motorul BMW-ului s-a desprins și a fost aruncat pe câmpul din apropiere.

Un martor a suprins toată scena și ne-a trimis mai multe fotografii, care vorbesc de la sine despre gravitatea accidentului din care șoferul a scăpat miraculos.

La fața locului s-a deplasat imediat și un echipaj SMURD, care s-au asigurat de faptul că bărbatul care a condus BMW-ul se află în afara oricărui pericol. De asemenea, polițiștii au ajuns și ei acolo pentru a verifica toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Șoferul, un tânăr de 23 de ani din localitatea Piatra, în timp ce conducea un autorism pe direcția Bistrița-Beclean, la intrare în Șintereag, într-o curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului șoferul a scăpat nevătămat”, a precizat pentru Știri din Beclean inspectorul de poliție Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Potrivit sursei citate, în acest caz nu s-a deschis un dosar penal, iar șoferul s-a ales doar cu o contravenție pentru „cascadoria” sa.