Accident mortal la Coldău! Un taximetrist care lucra la Beclean (n.r. pe mașina cu numărul de înmatriculare BN 11 MMA) a murit pe loc, după ce taxiul său a fost izbit din plin de un VW Touareg.

Tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.00, când tânărul taximetrist Zegrean Claudiu Dorin, originar din Mogoșeni, în vârstă de 21 de ani, a fost să ia de la restaurantul Belvedere trei clienți. La întoarcere, pe DN17, pe panta de coborâre de la Podul Coldăului, un autoturism marca VW Touareg condus de un tânăr din Târlișua, a pătruns pe contrasens și a lovit din plin taximetrul.

Impactul a fost atât de puternic încât taximetrul a fost aruncat deasupra unui parapet de protecție de pe marginea drumului, iar tânărul care lucra la Beclean a fost prins între fiarele contorsionate și a intrat în stop cardio-respirator. Din nefericire, deși salvatorii SMURD au ajuns foarte repede la locul accidentului, nu s-a mai putut face nimic pentru viața lui. Celelalte trei persoane aflate în taxi au scăpat cu răni minore, dar au fost transportate la Spitalul din Bistrița pentru investigații amănunțite.

Șoferul Touaregului a scăpat nevătămat, iar la ora transmiterii acestei știri se află la sediul Poliției Beclean pentru declarații în cadrul anchetei.

De altfel, oamenii legii fac cercetări suplimentare pentru a afla toate împrejurările în care s-a produs accidentul mortal.

Condoleanțe familiei tânărului Claudiu Zegrean