ACCIDENT GRAV petrecut miercuri dimineața pe drumul național 15A, pe raza localității Herina, județul Bistrița-Năsăud, victimele fiind un tată și fiul său! Tânărul a murit, iar bărbatul se zbate între viață și moarte, după ce mașina în care se aflau cei doi s-a izbit de un cap de pod. 

Tragedia s-a petrecut miercuri în jurul orei 8.45, când bărbatul de 54 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

„Conducătorul auto, un bărbat de de 54 de ani din București, în timp ce conducea pe DN 15A un autoturism, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un podeț. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, a pasagerului, un tânăr de 26 de ani – fiul conducătorului auto, care a fost transportat la spital și a decedat ulterior”, a precizat pentru Vocea Transilvaniei inspectorul de poliție Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Cum ambii pasageri au fost prinși între fiarele contorsionate, la fața locului s-au deplasat imediat și pompierii militari de la Descarcerare, care au reușit să-i extragă pe cei doi și să-i predea mai departe salvatorilor: echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și unul al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Intervenția a durat mai puțin de zece minute. În ciuda eforturilor medicilor însă, nu s-a mai putut face nimic pentru tânărul de 26 de ani, care a decedat la spital. Tatăl său, rănit grav și el, se află la spital în grija medicilor care se luptă să-l mențină în viață”, a menționat pentru Vocea Transilvaniei plt. maj. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU „Bistrița”.

Vezi VIDEO aici