Accident MORTAL la Reteag! O tânără și-a pierdut viața la scurt timp după impact, iar șoferul, tânăr și el, a ajuns în comă la spital! El a murit pe masa de operație! 

UPDATE, ora 10.00 – Tânărul a murit la spital!

Odată ajuns la spital, șoferul a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. În ciuda eforturilor depuse de medici el nu a putut supraviețui! A murit pe masa de operație.

Vă amintim, accidentul teribil s-a petrecut pe DN 17, în noaptea de sâmbătă spre duminică, jurul orei 00.45, când șoferul în vârstă de 27 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul marca VW Passat s-a răsturnat în șanțul de beton de pe marginea drumului.

Cei doi tineri au rămas prinși între fiarele contorsionate. Din fericire, pompierii de la Descarcerare și echipajele de salvare SMURD au ajuns rapid la fața locului și au reușit să extragă imediat victimele încarcerate.

Tânăra a murit în brațele medicilor

Deși se afla în stop respirator, tânăra în vârstă de doar 25 de ani, a fost resuscitată la fața locului, însă și-ar fi dat ultima suflare în drum spre spital, în brațele medicilor. Tânărul șofer a fost stabilizat de medici, însă starea lui este gravă, ajungând în comă la spital.

Din primele informații, se pare că șoferul avea viteză când a pierdut controlul volanului, acul vitezometrului oprindu-se la 100 km/h.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul mortal.

Cei doi sunt din Năsăud și Maieru și erau iubiți.

Sursa foto: Bistrițeanul.ro