Un șofer băut a provocat un accident pe drumul care leagă Rusu de Jos de Rusu de Sus, în urma căruia o tânără a ajuns la spital!

Șoferul cu pricina este din Bistrița și totul s-a petrecut pe DJ 172 A, unde a pierdut controlul volanului, pătruns pe contrasens și a izbit din plin un cap de pod

Pasagera din dreapta a fost rănită.

„În noaptea de 9/10 iunie a.c., un bărbat, de 31 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 A, între localitățile Rusu de Sus și Rusu de Jos a pierdut controlul acestuia, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei tinere, de 20 ani, din Bistrița, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.