Un accident rutier grav s-a petrecut luni seara pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Beclean! Totul s-a petrecut în jurul orei 21.50, când șoferul unui autocamion frigorific a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, distrugând totul în calea sa!

Un stâlp de electricitate a fost pus la pământ, un copac de pe marginea drumului a fost rupt, țeava de gaz a fost ușor avariată, gardul unei case a fost și el rupt, iar autocamionul implicat a fost distrus! Acesta este bilanțul pagubelor produse în accident.

În plus, din cauza faptului că mai multe cabluri care erau legate de stâlpul de electricitate s-au smuls cu putere în timpul impactului, acestea au atins un TIR care circula pe contrasens, partea stângă a cabinei și un proiector fiindu-i serios avariate.

Din fericire, în urma accidentului, atât șoferul autocamionului, cât și cel al TIR-ului au scăpat teferi.

 

La fața locului s-au deplasat imediat echipajele de salvare, pompierii militari ai ISU, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. De asemenea și polițiștii au ajuns acolo pentru a verifica toate împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu pagube materiale mari.

Potrivit unor martori, șoferul este un maramureșean în vârstă de 43 de ani. Bărbatul ar fi pierdut controlul volanului din cauza uneia dintre roțile autocamionului, care i-ar fi pus serioase probleme la direcția de mers.

Vom reveni cu detalii, de îndată ce acestea vor fi comunicate de către reprezentanții IPJ BN.