Accident TERIBIL în Șieu Odorhei! Patru persoane au fost rănite în urma unui impact dintre un autoturism și un microbuz! Două  dintre ele au rămas printre între fiarele contorsionate, potrivit primelor informații. Totul s-a petrecut în jurul orei 15.07, pe drumul care duce de la Șintereag la Șieu Odorhei, iar la fața locului s-au deplasat imediat salvatorii SMURD și SAJ BN.

UPDATE – ora 16.15 – Doi bărbați au murit în urma accidentului! 

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru doi dintre bărbații implicați în accident! Ambii se aflau în autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens și care ar fi izbit din plin microbuzul care circula regulamentar, din sens opus.

În urma accidentului au fost patru victime, câte doi bărbați în fiecare autovehicul, iar doi dintre ei au rămas încarcerați și au fost extrași de pompierii militari de la Descarcerare sosiți la fața locului. Ceilalți doi, au fost găsiți în afara microbuzului, erau conștienți, aparent nu aveau leziuni care să le pună viața în pericol. Imediat după extragerea celor doi bărbați din autoturism dintre fiarele contorsionate, s-au început manevrele de resuscitare. Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor, iar medicii au constatat decesul ambilor bărbați”, a precizat plt. maj. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU „Bistrița”

UPDATE – ora 17.30 – Cine se face vinovat de producerea accidentului mortal?

„Un bărbat în vîrstă de 46 de ani din municipiul Bistrița, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 151, pe raza localității Șieu Odorhei, direcția de mers Lechința-Șintereag, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară care tracta o autoremorcă fiind condusă de către un bărbat de 63 de ani din Iași. După producerea accidentului, ambele vehicule au părăsit partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane și rănirea ușoara a altor două persoane”, a precizat pentru Știri din Beclean agentul de poliție Alexandra Vereșezan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.


Vă amintim că totul s-a petrecut în jurul orei 15.07, pe drumul care duce de la Șintereag la Șieu Odorhei, iar la fața locului s-au deplasat imediat salvatorii SMURD și SAJ BN.

Din informațiile preliminare sunt patru persoane implicate în accident, două dintre ele sunt în stare mai gravă”, a declarat plt. maj. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU „Bistrița”.

La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD care va prelua una dintre victimele aflată în stare mai gravă. În momentul difuzării acestei știri, una dintre cele două dintre persoanele rănite grav încă este resuscitată la fața locului.

Potrivit martorilor, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului într-o curbă și a pătruns pe contrasens unde a izbit microbuzul care circula din sens opus.

Vom reveni cu detalii…