Vreme de iarnă în Nord-Vestul și Centrul țării, cu ninsori și vânt destul de puternic pe crestele montane!

Specialiștii Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) au emis marți o informare meteo de ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului în zonele menționate.

Alerta este valabilă de marți, 21 noiembrie, până miercuri, 22 noiembrie, la ora 18.00. Potrivit alertei DSU, sunt afectate regiunile: Banat, Bucovina, Crișana, Maramureș, Transilvania, dar și Dobrogea, Moldova, și Muntenia.

În Transilvania mai ales, va ninge mai mult la noapte.

Cum va fi vremea la Beclean?

La Beclean vremea se va menține rece în cursul zilei de marți cu o maximă de 2 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar în noaptea de 21 spre 22 noiembrie va ninge fără încetare, însă slab cantitativ. În cursul zilei de miercuri temperaturile vor mai crește puțin, maxima fiind de 4 grade Celsius, ceea ce va transforma ninsoarea în lapoviță.

Joi în schimb, nu vor fi precipitații și va fi soare, iar maxima de 8 grade Celsius. Vineri temperaturile se mențin în creștere, iar sâmbătă vremea va fi destul de caldă pentru acest final de noiembrie cu o maximă de 9 grade Celsius. Duminică va ploua din nou, iar temperaturile vor intra într-o ușoară scădere, menținându-se la o maximă de 8 grade Celsius.