Apel către populație după ce un pensionar din Mogoșeni a dispărut de acasă! Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud caută un bătrân în vârstă de 80 ani, care a plecat de la domiciliu și nu a revenit până în prezent.

Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud au fost sesizaţi că, la data de 12 octombrie a.c ., REBREANU PETRU în vârstă de 80 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Bărbatul are 1,65 m. înălțime, constituţie astenică, ochi căprui, păr grizonat. În momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare neagră, cămașă în carouri şi purta șlapi de culoare neagră”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bătrânului sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.