„Alex Toma are nevoie de ajutorul nostru! Uniți, îl putem salva!”, acesta a fost sloganul care a devenit realitate, după ce comunitatea din Beclean s-a mobilizat fără precedent pentru salvarea micuțului familiei avocaților Toma, un băiețel de nici nouă ani, diagnosticat din nou cu leucemie în 2015.

După mai multe luni de tratament intensiv la o clinică de specialitate din Germania, avocata Dora Toma a transmis în noaptea de luni spre marți, mesajul așteptat de toată lumea: „Am ajuns acasă, iar Alex este bine”.

Îmi este extrem de greu sa imi exprim recunostinta pentru toti cei care ati fost alaturi de noi in ultimele 8 luni. Mi-e greu pentru ca nu gasesc cuvinte suficiente pentru a vă multumi atat eu , cat si intreaga mea familie.
Ati fost atat de multi si-mi pare rau ca nu va cunosc, personal, pe toti.
Acum am ajuns acasa, iar Alex e bine.
Va doresc ca niciodata viata sa nu va supuna la incercari prin care sa va testati limitele sau puterea de a le trece.
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot si pentru ca v-a scos in calea noastra!”, este mesajul pe care avocata Dora Toma l-a transmis pe rețeaua de socializare Facebook.

Mesaj Alex Toma

Mesajul a fost deja distribuit de zeci de ori și apreciat de sute de ori, semn că oamenii sunt bucuroși de vestea că Alex Toma se simte bine. În plus, Dora Toma a adăugat și o fotografie cu un desen creat de Alex Toma, care vorbește de la sine.

Vă amintim faptul că în vara anului trecut, vestea că unicul fiu al familiei avocaților Toma din orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud, trece din nou prin clipe dramatice, i-a făcut pe locuitorii orașului să se mobilizeze imediat și să strângă bani pentru tratamentul costisitor de care are nevoie micuțul. Suma nu a fost una de neglijat, tratamentul lui Alex ar fi costat undeva în jurul sumei de 174.000 de euro. Banii au fost strânși, iar datorită oamenilor cu suflet mare, Alex a reușit să învingă boala cruntă care i-a pus viața în pericol.

Citiți și: MOBILIZARE fără precedent pentru SALVAREA lui Alex Toma, diagnosticat din nou cu leucemie – GALERIE FOTO