V-ați săturat de cozi la magazin, de căutat produse la raft și de cărat produsele acasă? Ei bine, magazinul Alma express market Beclean vă scutește de toate aceste eforturi printr-un serviciu la îndemâna tuturor: comanda cumpărăturilor prin telefon. 

Numărul la care puteți suna pentru a vă face cumpărăturile prin telefon este 0754 431 232, de luni până sâmbătă între 7.00 și 22.00, iar duminica de la 8.00 la 22.00Un angajat Alma Beclean vă va răspunde rapid la telefon și va umple coșul de cumpărături în locul dumneavoastră. Apoi, produsele vă vor fi livrate la domiciliu în mai puțin de 45 de minute.

Mai mult, la comenzi de peste 95 de lei transportul este gratuit oriunde în Beclean, iar pentru cele sub 95 de lei, transportul costă maxim 5 lei.

Vă amintim faptul că supermarketul Alma Beclean și-a deschis porțile în data de 23 aprilie 2016. Cu o gamă variată de produse, printre care și carne proaspătă de curcan, pui sau porc, Alma Beclean le oferă beclenarilor produse la prețuri speciale, în fiecare zi!

Alma Beclean, supermarketul de la ușa ta!

(P) – publicitate