Lucrările de construcție la blocul ANL destinat medicilor sau altor categorii profesionale din domeniul sănătății este aproape de finalizare la Beclean.

Muncitorii lucrează în această perioadă atât la interiorul clădirii, cât și în exterior, fațada fiind aproape gata iar în interioare pereții fiind în stadiul de finisare. Ba mai mult, în unele apartamente deja se instalează caloriferele.

Blocul ANL care se construiește pe strada Petru Maiorprinde așadar contur, după cum a anunțat directorul Agenției Naționale a Locuințelor, Andrei Țurcanu, miercuri pe pagina lui de Facebook.

Locuințele cuprinse în noul bloc sunt destinate atât medicilor sau personalului medical, cât și altor categorii de specialiști care vor avea nevoie de o locuință de serviciu în orașul de pe Someș.

În această ultimă categorie pot intra judecători sau chiar și profesori care ar urma să profeseze în Beclean și ar avea nevoie de o locuință.

În plus, chiar în imediata vecinătate a blocului mai sus menționat, Primăria Beclean în colaborare cu ANL va mai construi încă un bloc dedicat unor profesioniști din diverse domenii.

Vă amintim, valoarea totală a proiectului de construcție a „blocului pentru medici” se ridică la aproximativ 4,5 milioane de lei și este finanțat cu ajutorul Agenției Naționale pentru Locuințe.