Apel la solidaritate pentru zeci de copilași! Beclenarii cu suflet mare pun mână de la mână pentru a le face o bucurie celor peste 100 de suflete care se află la Mănăstirea Podu Coșnei și aproape 30 de la Piatra Fântânele. 

Mai precis, voluntarii „Dar din dar se face Rai Beclean” au pus la cale o acțiune caritabilă prin care se adună alimente, dulciuri și jucării pentru cei 106 copii de la Podu Coșnei și cei 28 de la Piatra Fâmtânele.

„Dragii mei, va multumesc din suflet tuturor care ati fost si sunteti alaturi de copiii nevoiasi!! Am avut emotii mari, dar impreuna cu voi toti care ati contribuit fiecare cum ati crezut de cuviinta am reusit sa facem cele 140 pachetele plus alimente pentru cele doua manastiri la care vom pleca marti?!!!!Va multumim inca o data, fiecare copilas merita o bucurie de Craciun, impreuna cu voi toti vom reusi!!!!”, a transmis Mihaela Săliștean în grupul de Facebook „Dar din dar se face Rai Beclean”.

Potrivit acesteia, luni, de la ora 16.00, voluntarii vor fi din nou la subsolul Catedralei pentru a finaliza cadourile copilașilor. În plus, dacă mai există persoane dornice să contribuie  cu donații, acestea sunt binevenite.

„Daca mai sunt persoane dornice sa ajute cu alimente, produse de orice fel etc., ne vor gasi acolo ? !!!! Ne-am mai gandit si la ceva carne proaspata inainte de plecare, rămâne de vazut ?!!! Tot maine dupa masa va trebui sa stim exact persoanele care ne vor insoti !!! Vom pleca marti dimineata in jurul orei 9.00 la manastirile programate”, a mai adăugat aceasta.