Aproape 2.000 de turiști au trecut vineri pragul Stațiunii Balneare Băile Figa.

Anunțul a fost făcut în mediul online de către primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, care s-a declarat extrem de mulțumit de debutul noului sezon estival la Băile Figa.

În plus, acesta a mai anunțat și faptul că la deschiderea oficială a noului sezon estival la Băile Figa a primit o delegație din Polonia, cu oaspeți sosiți din regiunea înfrățită cu Becleanul.

La inaugurea noului sezon a participat și ministrul Ioan Deneș, care este totodată și fratele primarului Moldovan.

„Sunt fericit că aproape 2.000 de oameni au ales să-și petreacă timpul liber la Băile Figa chiar în prima zi de deschidere oficială a sezonului estival 2018, vineri, 1 iunie.
Au fost alături de noi și oaspeți din Polonia, Jozef Tomal – staroste al poviatului Myslenice din regiunea Malopolska și Tadeusz Zaba – președintele al Consiliului poviatului Myslenice din regiunea Malopolska, însoțiți de soțiile lor și de asemenea de Ignat Timar, președintele Asociației Polonă Română din Cracovia și Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor. Oaspeții noștri au fost impresionați de numărul mare de turiști, dar mai ales de frumusețea stațiunii Băile Figa.
A fost o zi însorită și sper să fie așa toată vara. Pot spune cu tărie că am început azi cu dreptul sezonul estival 2018 la Băile Figa și le mulțumesc tuturor celor care au încredere în acest proiect turistic al orașului Beclean!
#BaileFiga2018 #delegatiedinPolonia #sezonulestival2018 #PrimariaBeclean”, a transmis primarul pe pagina sa de Facebook, unde a adăugat mai multe fotografii.

Când începe sezonul estival la Băile Figa și care sunt noutățile pentru turiști. Iată și tarifele aplicate în 2018 la Băile Figa

Vicepremierul României, în vizită la Beclean. Iată care a fost motivul pentru care Viorel Ștefan a fost la Băile Figa