Tânărul pilot beclenar Aurelian Măluțan a reușit să ajungă pe podium la Raliul Aradului, desfășurat sâmbătă în municipiul din Vestul României.

Aurelian Măluțan s-a clasat pe locul trei, iar organizatorii i-au oferit și premiul pentru „cel mai tânăr participant” la Raliul Aradului.

„#RaliulAraduluiKia2018 Am ajuns cu bine la finalul acestui raliu, am învățat foarte multe cu ajutorul lui Onofrei Mircea, si am reușit sa fiu si pe podium, locul 3 la clasa A3, si premiul pentru cel mai tânăr participant la Raliul Aradului. Mulțumesc sponsorilor Tub Integral si pensiunea Dor-Tin. Prietenilor din DannyUngurRacing si mecanicilor”, a transmis Aurelian Măluțan pe pagina sa de Facebook.

Aurelian Măluțan are doar 17 ani, împliniți la data de 30 martie și este cel mai tânăr pilot de raliu din România, anul acesta fiind anul său de debut în acest domeniu.

De altfel, cursa de la Arad a fost prima experiență pe macadam a tânărului pilot, după cum menționează Danny Ungur Racing, școala de pilotaj auto la care se pregătește Aurelian Măluțan.