• Astăzi este: miercuri, septembrie 20, 2017

Back to school cu un telefon cool! Iată care sunt cele mai bune oferte de început de an școlar la Telefoane Beclean

Stiri din Beclean
septembrie05/ 2017

Telefoane Beclean, magazinul de mobile, accesorii și service pentru telefoane mobile de pe strada cu liceul, are oferte de nerefuzat chiar înainte de începerea școlii!

„Back to school cu un telefon cool!”, este sloganul momentului pentru magazinul „Telefoane Beclean”, care a pregătit chiar la debutul noului an școlar un stoc nou de telefoane mobile de ultimă generație la prețuri avantajoase, atât noi cât și la mâna a doua.

Sediul Telefoane Beclean, pe strada cu liceul

Clienții sunt așteptați la sediul Telefoane Beclean, aflat pe strada Liviu Rebreanu (strada cu liceul), la numărul 5, în fiecare zi între 9.00 și 17.00, pentru a vedea cu ochii lor toate produsele.

De asemenea, service-ul profesionist de telefoane mobile vă stă la dispoziție în același interval orar.

Pentru cele mai bune oferte de preț îl puteți contacta pe Bebe Sabye, administratorul firmei Lucky Apple, la numerele de telefon:  0756417640, 0768877777 sau 0745944613.

Mai multe fotografii cu super ofertele începutului de școală găsiți pe pagina de Facebook Telefoane Beclean.

(P) – publicitate

Distribuie și tu!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on Tumblr0Email this to someoneShare on StumbleUpon0Digg thisPrint this page

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>