Complexul balnear Băile Figa beneficiază de un film de promovare turistică așa cum rar se poate întâlni, realizat cu ajutorul unei drone.

Videoclipul prezintă Băile Figa într-un mod inedit, iar imaginile pot convinge pe orice curios să viziteze cel puțin o dată zona de lângă orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud.

În filmul de promovare, primarul orașului Beclean povestește cu mândrie cum s-au dezvoltat Băile Figa de la un an la altul.

„Am simțit că am luat exact segmentul care trebuie, tineri care vin să se cunoască, să se bronzeze, nici nu știu exact care este atracția lor, dar mă bucur că aleg Băile Figa”, sunt cuvintele primarului Nicolae Moldovan, din finalul prezentării.

Potrivit unor statistici ale Primăriei Beclean, un număr de 1.000 de turiști au vizitat zilnic Băile Figa în 2013  și în 2014. Datorită numărului mare de locuri de cazare disponibil în preajma stațiunii, administrația locală se așteaptă ca numărul turiștilor să crească la 2.000 pe zi.

Vă reamintim faptul că Băile Figa s-au inaugurat în iunie 2010, iar investiția a fost realizată cu ajutorul fondurilor europene PHARE 2005 și se ridică la peste două milioane de euro.