Un bărbat a fost reținut cu propunere de arestare preventivă, după ce a fost prins băut la volan și fără permis de către polițiștii din Beclean. 

În plus, șoferul „buclucaș” este acuzat și de faptul că a refuzat să i se preleve mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

„La data de 17 octombrie a.c., a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 37 de ani din Bistriţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În fapt, la data de 30 iulie a.c., poliţiştii l-au depistat pe raza oraşului Beclean, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere și aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

Culmea este faptul că la data de 15 octombrie, bărbatul a fost depistat din nou, tot de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean.