Becleanul a fost “Orășelul Copiilor” pentru o zi. Sute de copii au luat cu asalt parcul central duminică, 15 septembrie 2019, unde au fost organizate între orele 12.00 și 16.00 numeroase activități specifice unui oraș.

Organizația Studențească Amicus din Cluj-Napoca a adus în parcul din Beclean conceptul unui oraș în miniatură cu Primărie, Jandarmerie, Poliție, Spital, Bibliotecă, Atelier de pictură, Croitorie, Fermă de Apicultură, Salon de Masaj, Cursuri de Prim Ajutor, Patiserie, Stadion, Librărie, Judecătorie, Tâmplărie, Teatru și multe alte exemple de instituții sau activități specifice.

Toți participanții au trebuit să ia la început un ”pașaport” de la standul “Primăriei” și mai apoi, după fiecare activitate, fiecare primea câte o ștampilă.

Cu ajutorul “pașaportului” respectiv s-a putut participa la o tombolă cu premii care au constat în câte o trotinetă pentru trei categorii de vârstă.

Începând cu prima oră, copiii au luat cu asalt standurile de activități și s-au bucurat enorm de tot ce au găsit la fața locului.

”Bucuria este de partea noastră, suntem tare fericiți că am putut organiza ‘Orășelul Copiilor’ la Beclean cu ajutorul Asociației Studențești Amicus Cluj-Napoca”, a spus organizatorul Luca Ionel pentru Știri din Beclean.