Cea de-a patra ediție a evenimentului „Becleanul cântă Folk” se va desfășura anul acesta în aer liber! Organizatorii au anunțat faptul că toate chitarele vor răsuna în centrul Orașului Beclean în data de 12 iulie 2016. 

Va fi, de departe, momentul muzical al verii pentru iubitorii de muzică bună. Evenimentul a fost pus la cale și anul acesta de Asociația Big City Beclean, care-i așteaptă pe toți cei care vor să asculte folk în fața Catedralei “Sfântul Apostol Andrei”, marți, de la ora 19:00.

becleanul folk

”Iubitorii de muzică FOLK vor putea să se bucure de emoția “Cenaclului Flacăra” din anii ’80, dar și de cântece noi, cântece de dragoste, de țară, de munte sau chiar cântece care te vor face să râzi în hohote sau să te ridici la dans. Vă invităm să petrecem încă o seară de suflet împreună, o seară în care vom călătorii din nou pe aripile muzicii prin invitații noștri, Tică Lumânare (membru Karma și Cenaclul Flacăra), bistrițenii de la FOLKomedy (Sorin Borzoș și Vasile Bancea), trupa locală Big City și tineri interpreți care merită toată susținerea noastră”, a spus pentru Știri din Beclean Jason White, organizatorul evenimentului.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul E.ON România, al Primăriei Orașului Beclean și al Protopopiatului Ortodox Român Beclean.