Cei mai cunoscuți antreprenori din România care fac parte din Repatriot și Romanian Business Leaders (RBL) s-au reunit la începutul lunii aprilie în cadrul unei conferințe naționale.

La evenimentul care s-a desfășurat online  a fost invitat și primarul Nicolae Moldovan. Edilul-șef al orașului de pe Someș le-a putut prezenta antreprenorilor potențialul de dezvoltare al zonei Becleanului și le-a împărtășit acestora modul în care s-a putut face turism de la zero langă satul Figa, aparținător Becleanului.

„Am avut deosebita onoare să particip sâmbătă la Conferința națională Antreprenorești, organizată sub egida Repatriot și Romanian Business Leaders, fiind un bun prilej de a evidenția potențialul de dezvoltare al zonei noastre și de a afla bune practici de la cei mai buni antreprenori din România și nu numai”, a transmis primarul Nicolae Moldovan după conferință.

„Antreprenorești” este un proiect inițiat în cadrul RBL care, alături de RePatriot, încearcă să găsească instrumente cât mai bune pentru a stimula antreprenoriatul.

“Ne dorim să producem rezultate palpabile și modele replicabile în mai multe comunitățile sătești din România, prin transfer de know-how specific, mentorat pentru antreprenori și administrația locală, prin sprijinirea identificării potențialului local de dezvoltare culturală și economică, sprijin pentru folosirea cu efect bun a fondurilor europene, suport pentru dezvoltarea capitalului uman necesar unei îmbunătățiri a vieții la țară”, scrie pe antreprenoresti.ro.