Mai mulți oameni din zona Becleanului au reușit să îl întâmpine pe Tibi Ușeriu la Aeroportul din Cluj-Napoca, unde ultramaratonistul a sosit în noaptea de miercuri spre joi cu un zbor de la Londra.

Grupul de la Beclean a pornit din fața Primăriei orașului de pe Someș în jurul orei 23.00.

Cu toții l-au impresionat pe Tibi Ușeriu cu primirea făcută, remarcându-se dintre sutele de oameni prezenți la aeroport prin faptul că aveau la ei un steag al României, cartea ultramatonistului „27 de pași” și numele orașului Beclean format din litere mari ținute de fiecare în parte.

„O atmosferă de vis! Oameni simpli, prieteni, admiratori, prefectul județului BN si membrii diferitelor asociații au așteptat nerăbdători in aeroport sosirea lui #Tibi. E un om, super erou! Toate acestea te motiveaza sa lupți! Sa continui, sa te motivezi sa nu renunți, oricât de greu e! 😊”, a subliniat consilierul local Zoli Veres, prezent și el la aeroport.

Emoționat de eveniment a fost și domnul Emil Hidos, care a postat câteva fotografii pe pagina lui de Facebook ce vorbesc de la sine, alături de mesajul:

„Bine ai venit acasă Tibi Useriu,
Grupul de fani de la Beclean si Mogoseni , îl intâmpină pe marele OM
………………………………………………….
„Uneori trebuie să faci liniște, ca să-ți poți asculta sufletul. Alteori trebuie să faci ceea ce crezi că e bine. Alteori trebuie să faci ceea ce simți.

Dacă reușești să-ți motivezi limpede alegerile, înseamnă că ai făcut ceea ce trebuia. Nu contează că unele lucruri se repetă. Ele nu sunt niciodată la fel. Mereu provocarea e alta, indiferent de rezultat. De data asta, totul îmi pare o provocare imposibil de refuzat”. (Tibi Useriu)”


(n.r. Ultima fotografie a fost editată în Photoshop de către domnul Hidos ca să fie astfel cuprinși toți cei din grupul de la Beclean în poză, Zoli Veres fiind aici cel care a făcut fotografia)

Interesant este faptul că la primirea călduroasă de care a avut parte Tibi Ușeriu a participat și fostul premier Dacian Cioloș, alături de care domnul Emil Hidos și soția lui au făcut câteva fotografii.

Vă amintim faptul că ultramaratonistul Tibi Ușeriu a câștigat anul acesta pentru a treia oară consecutiv competiția 6633 Arctic Ultra, aceasta fiind totodată și a treia sa participare în „iadul de gheață”.

Sfidând orice lege a naturii, demonstrând o voință de fier și o capacitate de a duce lucrurile „până la capăt” Tibi Ușeriu a trecut primul linia de sosire ținând în mâinile înghețate de ger steagul României.

Reușita lui a devenit cel mai discutat subiect din rețelele de socializare din ultimele zile, iar sosirea sa la Cluj-Napoca a reprezentat un motiv de sărbătoare pentru mulți dintre fanii săi, sute de oameni întâmpinându-l la aeroport.