Premieră la Beclean. Contribuabilii pot achita de acum înainte taxele și impozitele locale prin intermediul platformei online Ghișeul.ro

„O veste importantă! Toate impozitele și taxele locale vor putea fi plătite de acum și online, prin platforma ghișeul.ro unde s-a înrolat și Primăria Beclean. Acest pas sprijină procesul de digitalizare pe care Primăria Beclean îl are în vedere în strategia `smart-city`a orașului nostru”, a transmis primarul Nicolae Moldovan joi, 25 februarie, pe pagina sa de Facebook.

Contribuabilii care plătesc integral obligațiile de plată față de bugetul local pînă la data de 31 Martie 2021 pot primi o reducere de 10%. Bonificația se acordă pentru plata integrală a impozitului pentru clădiri, impozitului pentru mașini și a impozitului pentru terenuri.

Primăria Beclean anunță astfel toți contribuabilii, persoane fizice sau juridice, că impozitele și taxele locale se pot achita la sediul instituției de pe Aleea Trandafirilor nr. 2, la ghișeul Casieriei – Serviciul Impozite și Taxe Locale, după următorul program: luni-vineri: de la ora 8.00 la ora 15.00.

În plus, începând cu anul 2021 toate plățile se pot efectua și cu ajutorul cardului bancar prin dispozitiv de plată POS.

Câteva precizări importante despre Ghișeul.ro

Pe platforma Ghișeul.ro își poate face cont orice cetățean care are taxe și impozite de achitat statului, Primăriei Beclean în cazul de față.  Plata cu cardul prin Ghișeul.ro nu este comisionată, iar contul se poate face cu ajutorul CNP-ului sau al adresei de e-mail.

Cei care au de plătit taxe și impozite către Primăria Beclean trebuie să știe că plata se face personalizat pentru fiecare CNP în parte. De exemplu, acolo unde e vorba despre o gospodărie cu soț și soție taxele de plătit apar pe Ghișeul.ro pentru fiecare în parte, în contul propriu creat pentru fiecare CNP în parte, în funcție de bunurile pentru care au de achitat dări la stat.

Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0263 343 447.