Beclenarii vor rămâne fără gaz atât miercuri, cât și joi! Potrivit unui comunicat de presă remis marți redacției Știri din Beclean alimentarea cu gaze naturale va fi sistată joi, 14 aprilie, pe 15 străzi din Beclean și în Beclenuț. În plus, potrivit anunțurilor pe care lucrătorii de la E.ON Distribuție România le-au afișat prin oraș, locuitorii de pe alte șase străzi, precum și cei din Coldău, vor rămâne fără gaz pentru o zi în data de 13 aprilie!

Totul, pentru cuplarea la sistemul de distribuţie a peste 5,5 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale în orașul Beclean, lucrare care face parte dintr-un amplu proiect de modernizare.  

„E.ON Distribuţie România a finalizat o lucrare de investiţii în oraşul Beclean prin intermediul căreia au fost înlocuiţi peste 5,5 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, valoarea investiţiei fiind de aproximativ 1,25 milioane de lei”, s-a precizat în comunicatul de presă.

Astfel, pentru efectuarea lucrărilor de cuplare la sistemul de distribuţie, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale joi, 14 aprilie, începând cu ora 08.00, pe străzile Mihail Kogălniceanu – partea dreaptă, Someşului, G.Coşbuc, Al.Castanului, Al.Ghiocelului, Libertăţii, Morii, L.Rebreanu, Parcului, P.Maior, Mihai Viteazu, O.Goga, N.Iorga, B.Bartok, I.L.Caragiale și în Beclenuţ.

se ia gazul

În data de 13 aprilie, tot de la aceeași oră, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată în Coldău, dar și în Beclean, pe străzile: Mihail Kogălniceanu (de la podul Meleșului în jos), Gheorge Doja (până la barieră), Primăverii, Toamnei, Ion Creanga și Teilor.

„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21.00”, se precizează într-un comunicat remis redacției Știri din Beclean

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fi-xă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

E.ON Distribuţie România regretă disconfortul creat şi îi asigură pe consumatori că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil”, se mai transmite prin comunicatul citat.