Noi locuinţe sociale, în pregătire la Beclean! Administraţia publică locală din Beclean demarează o nouă investiţie, prin care singurul punct termic dezafectat care mai există în oraş, cel de pe strada Dobrogeanu Gherea, va fi transformat într-un ansamblu de locuinţe sociale, transmite Primăria Beclean printr-un comunicat. 

Potrivit sursei citate, viitorul bloc social de la Beclean va avea 12 unităţi locative.

Proiectul a fost depus  la guvern în vederea obţinerii finanţării, iar în data de 2 iulie a fost semnat contractul de finanţare. 

”Astăzi la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice am semnat contractul de finanțare pentru Blocul Social ce se va construi la Beclean în locul punctului termic de lângă CSEI, pe strada Dobrogeanu Gherea. În zilele următoare vom demola acest punct termic și vom licita construcția noului bloc ce va avea în total 12 unităţi locative”, a precizat primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.

Vă amintim faptul că în anul 2010 la Beclean au fost date în folosinţă primele 12 apartamente sociale amenajate cu bani de la Guvern, prin reabilitarea şi etajarea fostului punct termic de pe Aleea Florilor.