Oferta școlară pentru anul 2020-2021 de la Liceul Tehnologic Henri Coandă Beclean (Lthc Beclean) este una generoasă pentru cinci calificări profesionale: #comerciant-vânzător, #confecționer produse textile, #instalator-instalații tehnico-sanitare și de gaze, #tehnician proiectant de urbanism și amenajarea teritoriului, #operator la mașini cu comandă numerică.

Una dintre aceste calificări profesionale are o noutate atractivă pentru viitorii liceeni.

“Noutatea este că suntem primul liceu din Beclean care a accesat (cu toate aprobările la zi) învățământul profesional în sistem DUAL cu sprijinul agentului economic Megatitan, elevilor asigurându-se mai multe beneficii precum: #bursă de studii în valoare de 400 ron/ lună, echipament specific, o masă caldă/ zi. De asemenea, în egală măsură, viitorii liceeni pot opta și pentru calificările de comerciant-vânzător confecționer produse textile, instalator-instalații tehnico-sanitare și de gaze, tehnician proiectant de urbanism și amenajarea teritoriului”, a transmis Prof. Melania- Susana Abodi, directorul Liceului Tehnologic ”Henri Coandă” Beclean.



Perioada de înscriere se desfășoară în două etape, prima fiind în perioada 29 Iunie-6 Iulie 2020, iar a doua etapă din 22 în 24 Iulie 2020. Ambele perioade de înscriere au câteva caracteristici, confirm imaginii:

“Așteptăm elevii cu drag și încredere! Putem fi contactați la adresa de e-mail henri_coanda_beclean@yahoo.com, la numărul de telefon 0263343749 sau prin intermediul rețelelor de socializare Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Beclean”, a mai adăugat doamna Abodi Melania Susana.

Mult succes tuturor candidaților și mulțumiri Megatitan pentru tot sprijinul acordat tinerilor din Beclean. 🙏🤗