Campania caritabilă „ShoeBox” are pentru prima dată un punct de colectare și în orașul de pe Someș! Beclenarii cu suflet mare pot să doneze cadouri împachetate într-o cutie de pantofi, care vor ajunge mai apoi la copiii necăjiți din zona noastră.

Este vorba despre copiii din centrele sociale de la Vița și Ciresoaia, copii orfani din Cristeștii Ciceului, dar și copii cu situații precare din Beclean.

Anunțul a fost făcut în mediul online pe pagina de Facebook „Atelier de tâmplărie Beclean”, reprezentanții atelierului invitându-i deja pe beclenari să participe și ei în campania „ShoeBox”, urmând câțiva pași simpli.

„Bună ziua, oameni cu suflet mare!
Anul acesta o să avem deschisă o locaţie #ShoeBox la Beclean.
Ce este ShoeBox?
ShoeBox reprezinţă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. În fiecare an, în preajma sărbătorilor de Crăciun, vrem să punem un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din oraşele în care locuim.
Cum procedăm?
Luăm o cutie goală de pantofi, punem în ea ceea ce considerăm că i-ar plăcea unui copil să primească, o împachetăm frumos fără să o închidem şi o ducem într-o locaţie parteneră ShoeBox, unde o predăm. Acolo ne vom trece datele de contact într-un tabel pentru a putea fi informaţi ulterior la cine a ajuns pachetul nostru.
Când se desfăşoară campania ShoeBox?
Cadourile se colectează în perioada 1-15 Decembrie 2017, urmând ca in perioada 16-24 Decembrie să fie distribuite copiilor nevoiaşi.
Unde ducem cadoul nostru?
În Beclean pachetele se colectează la Atelier de Tâmplărie Beclean, strada 1Decembrie 1918, nr. 78, la intersecţia cu Băile Figa.
Pentru mai multe detalii, lăsaţi un comentariu sau mesaj privat sau prin telefon 0758982102.
Vă mulţumesc şi vă aştept în număr cât mai mare să aducem un zâmbet.
Un SHARE m-ar ajuta mult”, este mesajul transmis în mediul online.

Vă amintim faptul că anii trecuți și la Beclean au sosit cadouri de tipul „ShoeBox” chiar din străinătate, pachetele fiind împărțite în școli. Acum este rândul beclenarilor să facă o faptă bună pentru semenii lor, donând la rândul lor un cadou pentru copiii necăjiți din zona Becleanului.