Asfaltarea aleilor din cartierul Podirei de lângă Băile Figa va începe în aproximativ o lună de zile. Cel puțin asta a anunțat primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, printr-un răspuns în grupul de Facebook Știri din Beclean.

Întrebat de un cetățean interesat de stadiul asfaltării aleilor din cartierul Podirei, edilul-șef al Becleanului a răspuns:

„Acum sunt în fază de licitație. În aproximativ o luna de zile, dacă nu sunt contestații, incepem să asfaltăm 8.420 ml, adică 15 alei în Podirei și alte șase în cartierul de cabane de la Băile Figa, cu 7.000.000 de lei de la Guvern prin PNDL”

Vă amintim faptul că vestea asfaltării aleilor din Podirei și din satul de vacanță de la Băile Figa a fost dată în decembrie 2017.

Dacă totul va decurge conform planului, lucrările vor fi finalizate înainte de începerea sezonului estival 2018.

Pe lângă asfaltare, vestea și mai bună este că sunt semnale că va fi introdus și gazul în cartierul de cabane de la Băile Figa, deodată cu asfaltarea.

„Luni (n.r. 2 aprilie), o delegație de la E.ON a fost la Primărie și a garantat că în două săptămâni avem studiul de oportunitate aprobat pentru introducerea gazului la cabane. Le-am prezentat proiectul cu asfaltarea, trotuarele și canalizarea pluvială, ca să poată și ei proiecta pentru tot cartierul. Este posibil sa fie acest proiect susținut de compania de Gaze 100%”, a  precizați primarul Nicolae Moldovan pentru Știri din Beclean.

Citiți mai jos mai multe despre acest subiect:

Asfalt la Podirei și în cartierul de cabane de lângă Băile Figa! Iată mesajul transmis de primarul Nicolae Moldovan