Baile Figa 2018. Sezonul estival 2018 la Băile Figa va primi undă verde vineri, în data de 1 iunie. Bazinul mare cu apă încălzită, un bazin cu apă caldă creat special pentru copii, dar și grupuri sanitare noi, sunt doar câteva dintre noutățile pregătite în acest an pentru vizitatori. 

Deși inaugurarea oficială va avea loc abia peste o săptămână, turiștii pot deja să se bucure de toate facilitățile Complexului Balnear Băile Figa, muncitorii Direcției de Gospodărire Comunală Beclean asigurându-se că toate funcționează ca la carte. 

Astfel, cei care doresc să-și petreacă timpul liber la Băile Figa sunt așteptați cu brațele deschise de către administratorii Complexului, dar și de către proprietarii de pensiuni și cabane care s-au pregătit temeinic pentru noul sezon.

Intrarea va costa ca și anul trecut, 15 lei, preț în care este inclus și șezlongul.

Primăria Beclean a suplimentatat numărul de șezlonguri disponibile, astfel încât acestea să ajungă tuturor.

Râul leneș, toboganele cu apă, piscina pentru copii, cele două piscine mari cu apă dulce din exterior (cel mai nou construit având apă caldă), precum și cele două cu apă sărată, dar și piscina cu apă caldă din interior sau balta cu nămol de afară, cu toate au fost puse în funcțiune, pregătite așa cum se cuvine pentru oaspeți.

„Am făcut toate probele și sunt fericit că de anul acesta avem un bazin mare cu apă încălzită, chiar era o necesitate. Am făcut de asemenea unul pentru copilași fiindcă erau mulți părinți care ne-au solicitat și această nevoie. Sunt sigur și anul acesta că va fi un sezon reușit, deja avem turiști care ne-au spus cu tărie că Băile Figa este destinația preferată de ei an de an„, a spus pentru Știri din Beclean primarul Nicolae Moldovan

Baile Figa 2018: iată care sunt tarifele aplicate

Tarifele sezonului 2018 la Băile Figa s-au păstrat la fel ca în 2017, astfel:

1. Taxa de intrare în Parcul balnear: 15 lei /brățară (copiii sub 7 ani au acces gratuit)

2. Taxa de intrare la piscina interioară 10 lei / brăţară

3. Taxa pentru terenul de fotbal 30 lei /oră – extrasezon (în sezon se amenajează zonă de plajă cu şezlonguri)

4. Taxa pentru terenul de tenis 10 lei / oră

5. Taxa pentru şezlong în exterior a fost eliminată: este deci GRATIS (înainte era de 2 lei)

6. Taxa pentru jacuzzi 2 lei / 20 min.

7. Taxa pentru saună 2 lei / 20 min.

8. Taxa pentru fitness 2 lei / oră

9. Masaj /Contract de colaborare cu un specialist 15 lei / 30 min

10. Abonament intrare 50 lei / lună dacă au avut încheiate abonamente în extrasezon inclusiv luna aprilie

11. Taxa de acces utilizare tobogane „AquaLand” 10 lei / brăţară*

12. Taxa pentru şezlong zona terenului de fotbal: GRATIS (înainte era de 5 lei)

*Important de știut faptul că pentru accesul la tobogane se va face dovada deţinerii a două brăţări: una de intrare în incinta Parcului Balnear şi una pentru accesul la tobogane.

Vă amintim faptul că stațiunea se află la o distanță mică de orașul Beclean, iar accesul la Băile Figa se face pe DN 17. Informații despre cazare puteți găsi pe cazarebailefiga.ro. Stațiunea balneară Băile Figa s-a inaugurat în iunie 2010, iar investiția a fost realizată cu ajutorul fondurilor europene PHARE 2005 și se ridică la peste două milioane de euro.

 

Cum pot beclenarii să intre GRATIS la Băile Figa. „Secretul” care asigură intrarea ieftină tot anul