Liberalii bistrițeni și-au depus joi candidatura pentru alegerile parlamentare 2016, organizate în data de 11 decembrie. 

Doris Moldovan, Robert Sighiartău, candidați eligibili la Camera Deputaților, precum și Ioan Turc, eligibil pentru Senat, s-au prezentat joi la sediul Biroului Electoral de Circumscripție Județeană Nr. 6 Bistrița-Năsăud.

„Am depus astăzi împreună cu colegii mei, candidaturile la alegerile parlamentare. Acesta este un prim pas, pentru a ajunge să realizăm legi care să îmbunătățească viața oamenilor. Țelul meu este să dezvoltăm satele noastre, prin păstrarea autenticității, tradițiilor, să dezvoltăm Turismul Rural și Agroturismul. Să aducem oamenii înapoi, la ei acasă, în România. Împreună cu o echipă consistentă, cu pregătire și cu experiență în domenii diferite, suntem un catalizator de idei, legi, fapte.

Să reprezentăm Bistrița-Năsăud, să facem România bine!”, este mesajul pe care Doris Moldovan l-a transmis pe pagina sa de Facebook.

Iată care vor fi candidaţii liberali pentru Camera Deputaţilor:

1. Robert Ionatan Sighiartău

2. Doris Gabriela Moldovan

3. Vasile Marc

4. Sorin Hognogi

5. Ovidiu Udrescu

6. Ovidiu Iosif Florean

7. Florin Oltean

Iată lista candidaților pentru Senat:

1. Ioan Turc

2. Dorin Mircea Dobra

3. Mihai Mureşan

4. Ionel Ropan

Locurile eligibile sunt primele două poziții de la Camera Deputaților și prima de la Senatul României. Beclenarul Vasile Marc, care se află pe poziția a treia la Camera Deputaților, a ratat „la mustață” un loc în Parlament la alegerile din 2012.