Consiliul Local a pus la punct o listă de prioritizare a tuturor străzilor din Beclean care vor intra în programul de asfaltare. Ordinea este una „clară”, susține chiar primarul Nicolae Moldovan, care a explicat pe pagina lui de Facebook cum se vor desfășura asfaltările în acest an.

Știri din Beclean vă redă mai jos mesajul edilului-șef al orașului de pe Someș legat de asfaltări. Mesajul său este răspunsul la întrebarea unui cetățean interesat de modernizarea străzilor adiacente.

„Cât despre străduțele laterale de exemplu, anul acesta foarte curând încep asfaltările în aprilie: al doilea strat pe I.L. Caragiale, în Coldău, plus toate străzile adiacente acestora, câte 25-40 de metri, conform proiectului; strada Bobâlnei-Autogara; strada Horea-Codrului. Apoi, într-o altă etapă: strada final Cloșca; strada final Dobrogeanu Gherea. În momentul finalizării pavării trotuarelor pe strada Gr. Silași, se va finaliza și asfaltarea acestei străzi și, nu în final, dar e chiar necesar să asfaltăm o ocolire a centrului din Nicolae Bălcescu până la Petru Maior. După toate aceste urgențe nu trebuie să neglijăm Valea Viilor, alte străzi în Coldău și restul străzilor în Figa sau Podirei. Toate aceste obiective sunt prevăzute de Consiliul Local, doar trebuie avută încredere și respect, iar în rest numai sănătate”, a menționat primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook, la întrebarea unui beclenar legată de asfaltările străzilor adiacente.

Care sunt cele mai ambițioase proiecte pe care Primăria Beclean și le-a propus în 2016

Vă amintim faptul că Primăria Beclean și-a propus pentru anul 2016 îndeplinirea a nu mai puțin de 40 de obiective. Multe dintre acestea sunt o continuare a proiectelor începute în anul 2015, dar printre ele se numără și propuneri noi. De pildă, construcția unui nou bloc social, a unui bloc pentru medicii rezidenți sau asfaltarea în zona Autogării, sunt doar câteva dintre noile obiective, dar și cele mai importante. Desigur, se anunță și alte asfaltări de străzi noi, canalizare în Coldău, Figa și Beclenuț, dar și lucrări de întreținere specifice pentru înfrumusețarea orașului de pe Someș.