CASE Software angajează informatician la Beclean, care să completeze echipa de specialiști ai companiei dedicată creării de site-uri de la A la Z pentru clienți din toate domeniile.

Firma, care și-a început de curând activitatea și în orasul de pe Someș, este în căutarea unui nou membru al echipei care trebuie să aibă cunoștințe în informatică.

„Nu căutăm oameni neaparat specializați pe partea de web sau software, ci oameni capabili care pot asimila repede cunoștințe noi în acest domeniu, dar competențele în domeniu vor vorbi de la sine”, spus Seni Sergiu, managerul companiei într-un comunicat.

Candidatul ideal trebuie să fie o persoană creativă, cu bune cunoștințe de informatică și atenție la detalii.

„Dacă eşti creativ şi ai valoare, indiferent de domeniul în care lucrezi, şi crezi că eşti elementul potrivit în această companie, te rugăm scrie-ne câteva rânduri să ştim şi noi de tine. Nu vom pune scrisoarea ta într-un dosar şi să o lăsăm acolo, încearcă, îndrăzneşte să fii diferit! Căutăm parteneri creativi cu aptitudini de programare, marketing sau management, pentru proiecte pe termen mediu şi lung!”, se precizează într-un anunț postat pe pagina de Facebook „CASE Software„.

Candidații pot să își depună CV-ul online la adresa office@casesoftware.ro, sau pot vedea toate cerințele postului pe site-ul firmei la sectiunea Cariere.

Nou la Beclean! S-a deschis o firmă care poate crea site-uri de la A la Z pentru toate domeniile