Nicolae Moldovan a anunțat sâmbătă în mod oficial faptul că va candida la alegerile locale din iunie pentru a obține un nou mandat de primar al orașului Beclean. Atât în calitate de candidat, cât și în caliate de președintele executiv al PSD Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan a luat cuvântul în cadrul evenimentului de lansare al candidaților PSD pentru alegerile locale.

Edilul-șef al Becleanului a subliniat faptul că la alegeri „este nevoie de oameni cu experiență care știu cum funcționează administrația”.

Suntem în fața unei noi provocări. Chiar mai mult de o provocare, o responsabilitate. 2012-2016 a fost cel mai bun mandat pe care l-a cunoscut județul Bistrița-Năsăud. Observ că alte partide ne propun niște chipuri pe care nu le putem identifica și nici nu le putem atribui niște realizări, spun ei chipuri noi. E nevoie de oameni cu experiență, care știu, altfel nu funcționează administrația. Nu trebuie să avem emoții, oamenii văd lucrurile care s-au făcut, putem sta cu fruntea sus. Candidații trebuie să fie oameni cu viziune, dacă știi să realizezi lucruri pentru oameni vei fi ales. Succesul va fi ca atare dacă ne implicăm cu strategii și cu viziune”, a precizat Nicolae Moldovan, citat detimponline.ro.