Șoferul implicat în accidentul rutier de la Şintereag, soldat cu decesul a două persoane, a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Reținerea bărbatului de 38 de ani din Șieu Odorhei, vine la 11 zile distanță după producerea accidentului mortal. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, sau a altor substanțe.

„La data de 22 septembrie a.c., faţă de bărbatul, în vârstă de 38 de ani, din comuna Şieu Odorhei, care în seara zilei de 11 septembrie a.c. a fost implicat într-un accident de circulaţie pe DN 17, pe raza localităţii Şintereag, soldat cu decesul a două persoane, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,Ucidere din culpă” şi ,,Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”. Acesta va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea luării unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a conducătorului auto.

Vă amintim faptul că în seara zilei de 11 septembrie, în jurul orei 23.00, un accident deosebit de grav s-a petrecut la Șintereag, chiar la intrarea în localitate din direcția Beclean, în apropiere de intersecția cu drumul care duce spre Lechința.

Un BMW în care se aflau trei bărbați a intrat din plin într-un TIR încărcat cu lemne! Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul a rămas blocat în partea din spate a trailer-ului plin cu material lemnos. Din păcate, în urma impactului, cei doi pasageri au murit.

Tinerii care au murit se numesc Vasile Jucan (22 de ani) şi Daniel Chira (23 de ani), iar șoferul se numește Daniel Neamţu (38 de ani).

ACCIDENT GRAV la Șintereag! Un BMW a rămas blocat sub un TIR plin cu lemne! – FOTO