Caz de vătămare corporală din culpă elucidat de către polițiștii din Beclean cu ajutorul medicilor de la Spitalul Orășenesc Beclean.

Aceștia din urmă au anunțat imediat poliția după ce la Urgențe a ajuns joi un biciclist din Măluț care suferise răni ușoare și care era și băut.

„La data de 17 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean despre faptul că un bărbat, din Măluț ar fi fost rănit ușor, ca urmare a unui accident rutier.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, pe DJ 172F, în localitatea Măluț, din cauza neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcției de mers, biciclistul ar fi fost acroșat de un autoturism care era angajat în depășirea regulamentară a acestuia și care era condus de un bărbat din județul Harghita”, transmit reprezentanții IPJ BN printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, atât conducătorul auto, cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv în cazul biciclistului.

Polițiștii din Beclean au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.