Un tânăr bistrițean în vârstă de doar 18 ani a ajuns în arest după ce s-a urcat băut la volan și a accidentat mai multe mașini parcate regulamentar. Incidentul nefericit s-a petrecut miercuri, 25 ianuarie 2017, pe o stradă din municipiul Bistrița. 

Oamenii legii au fost sesizați imediat de cele petrecute și au ajuns rapid la fața locului.

„S-a constatat că autoturismul în cauză, proprietate a unei firme, a fost sustras din  parcarea acesteia de un tânăr, de 18 ani, din Bistriţa, care a profitat de faptul că acesta era neasigurat şi cu cheile în contact. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere, iar rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost pozitiv. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de  furt de folosinţă, conducere fără permis şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore faţă de tânărul de 18 ani.