Turiştii şi toţi cei dornici să îşi petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut, în cursul săptămânii sau în weekend, sunt aşteptaţi în continuare în Parcul Balnear „Băile Figa”.

Şi în această perioadă pre-estivală staţiunea de la marginea Becleanului le oferă celor dornici numeroase utilităţi şi servicii de care cei care trec pragul băilor se pot bucura în voie.

„Complexul pune la dispoziţia turiştilor piscina acoperită cu apă dulce încălzită şi locuri de relaxare pe şezlonguri. Tot în interiorul complexului există doua mini-bazine pentru copii. De asemenea, vizitatorii băilor se pot relaxa în cele două bazine de tip jacuzzi şi se pot bucura de saună, precum şi de sala pentru fitness (dotată cu mai multe aparate moderne). În plus, cei care trec porţile staţiunii în aceste zile pot folosi şi terenurile sportive aflate în interiorul staţiunii beclenare, pentru fotbal, tenis de câmp, baschet sau volei”, se transmite într-un comunicat al Primăriei Beclean.

În această primăvară, în Parcul Balnear s-au derulat mai multe lucrări de întreţinere şi de modernizare a facilităţilor puse la dispoziţia turiştilor: de la cositul ierbii la repararea umbreluțelor acolo unde a fost cazul, de la întreținerea bazinelor exterioare la curățenia la sânge în tot complexul.

Totul, pentru ca la deschiderea sezonului de vară, stațiunea „Băile Figa” să ofere toate condiţiile necesare petrecerii timpului liber, pentru divertisment şi relaxare, la cele mai înalte standarde turistice.

Cel mai probabil, și anul acesta sezonul estival se va deschide oficial la data de 1 iunie.

Vă amintim faptul că peste 150.000 de turişti au trecut porţile Băilor Figa în vara lui 2017.

La succesul parcului balnear al Becleanului contribuie şi cele peste 1000 de locuri de cazare disponibile acum în Satul de Vacanţă, în cabanele şi căsuţele de lemn, dar și în cartierul Podirei.

 

Când începe asfaltarea în cartierul Podirei de lângă Băile Figa. Iată ce spune primarul Nicolae Moldovan și despre posibilitatea racordării cu gaz în satul de vacanță

Unde se află Băile Figa?

Sațiunea se află la o distanță mică de orașul Beclean, iar accesul la Băile Figa se face pe DN 17. Informații despre cazare puteți găsi pe cazarebailefiga.ro.

Stațiunea balneară Băile Figa s-a inaugurat în iunie 2010, iar investiția a fost realizată cu ajutorul fondurilor europene PHARE 2005 și se ridică la peste două milioane de euro.

Cum arată Băile Figa văzute de sus. Filmulețul de prezentare IMPRESIONANT – VIDEO