Faptul că iluminatul public stradal a fost defectat  la Mogoșeni câteva nopți la rând, lăsând sătenii în beznă, nu este un subiect străin pentru primarul comunei Nimigea, domnul Mircea-Gavrilă Runcan.

Contactat de reporterii Știri din Beclean, primarul a spus imediat că știe despre problema apărută, o defecțiune cauzată de o siguranță arsă, dar că lucrurile nu sunt atât de grave precum par.

„Se rezolvă totul în 48 de ore, sunt defecțiuni care mai apar, mai pică câte o linie de curent, dar ăsta nu e subiect de apărut în ziar. Am anunțat Electrica Năsăud de problema de la Mogoșeni și o să fie remediată cât de curând”, a spus primarul Runcan, în exclusivitate pentru Știri din Beclean.

Cât despre situația „beznei din Mogoșeni” semnalată în mediul online de domnul Emil Hidoș, primarul a mai adăugat: „Astea-s povești.”

Vă amintim faptul că domnul Emil Hidoș a postat duminică seara pe Facebook un mesaj referitor la lipsa iluminatului public stradal, care, potrivit lui Hidoș durează de mai multe nopți la rând.

„Domnule PRIMAR , Runcan al comunei Nimigea , respectiv satul MOGOȘENI ….
Faceti bine sa ne lamuriți :
Ați montat pe stada Principala din Mogoseni becuri cu Led , consum mic economicos, o ideie minunata……au functionat doar trei zile 😠
Am sunat la Electrica Cluj apoi Beclean , de unde am fost indrumati …..”Să va intrebam pe dv. Cu cine ați făcut contractul, de aia nu avem curent pe strada…….intuneric beznă !!!!! Asa ca vin si va intreb, in numele câtorva locuitori ai satului ( care nu fregventează barul din centrul satului und va beti cafeaua 🤔) când vom avea lumina pe strazi …..?????
Să circuli , noaptea pe stradă , cu intunericul bezna de care avem parte, este un adevarat pericol !!!!!”, a transmis Emil Hidoș.

Mesajul acestuia a fost apreciat de internauți, mulți fiind alături de el în semn de solidaritate.

Mogoșeni este o localitate aparținătoare comunei Nimigea, unde Mircea-Gavrilă Runcan este primar. Acesta a candidat în 2016 din partea PSD și a câștigat al treilea mandat de primar consecutiv.