Grădiniță SMART Beclean. Mobilier cu design prietenos și viu colorat, jocuri educative pentru diferite grupe de vârstă, grupuri sanitare personalizate, sistem de învățare audio-video, acestea sunt doar câteva dintre noutățile de care micuții preșcolari se vor putea bucura la noua Grădiniță „Albă ca Zăpada”, realizată din fonduri europene.   

Recepția tehnică a Grădiniței cu Program Prelungit „Albă ca Zăpada” a avut loc în data de 25 Martie, iar deschiderea propriu-zisă pentru grupele de grădiniță este programată pentru data de 12 Aprilie 2021.

„În data de 08 Aprilie, între orele 10.00 și 16.00, organizăm `Ziua Porților deschise` la Grădinița `Albă ca Zăpada`. Îi invităm să participe la eveniment pe toți părinții și copiii care doresc să vadă cum arată cea mai inovatoare grădiniță din regiunea noastră SMART. Grădinița cu Program Prelungit “Albă ca Zăpada” a fost realizată din fonduri europene și conceptul după care a fost creat este unul japonez, cu spații vaste de învățare pentru copii, zone de interes pentru interacțiunea celor mici și multe jocuri educative, plus dotări inteligente la standarde europene”, a transmis primarul Nicolae Moldovan pe pagina sa de Facebook.