S-a deschis la Beclean un nou service auto, cu servicii de întreținere și reparație pentru toate tipurile de autovehicule.

Este vorba despre EIV Autoservice, administrat de Ionuț Bolos, de profesie inginer absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, specializarea Autovehicule Rutiere. 

Acesta a declarat pentru Știri din Beclean că este pasionat de mașini de când se știe și că deschiderea unui service auto a fost visul lui de mic copil.

„În primul rând clienții noștri trebuie să știe că muncim din pasiune și asta poate face diferența atunci când avem de găsit soluții pentru anumite probleme tehnice ale mașinilor. În al doilea rând, oferim o gamă largă de servicii de întreținere a autovehiculelor, precum și de reparație a acestora la prețuri avantajoase. Suntem aici pentru a-i ajuta pe toți clienții noștri”, a menționat Ionuț Bolos, administratorul EIV Autoservice.

Potrivit acestuia, service-ul auto dispune de produse de cea mai bună calitate și aparatură performantă. În plus, cei care doresc să cumpere în această perioadă ulei și filtru de ulei de la EIV Autoservice beneficiază de manoperă gratuită.

EIV Autoservice se află pe Valea Viilor, la numărul 2.

Cei care doresc să-și facă o programare pot suna la numărul de telefon 0746 131 487, persoana de contact fiind chiar administratorul Ionuț Bolos.