Știați că atunci când vinzi o casă, un apartament sau o garsonieră, ori când mergi la Finanțe pentru închiriere sau la Primărie pentru recepția la terminarea lucrărilor ai nevoie de un Certificat energetic?

Ei bine, specialiștii Energy Report sunt cei care pot să vă facă rapid şi fără bătăi de cap un Certificat energetic, la cele mai mici prețuri de pe piață.

Cu experiență în domeniu, auditorii energetici ai companiei Energy Report acționează în toate localitățile din județul Bistrița-Năsăud, inclusiv la Beclean, Năsăud sau Sângeorz-Băi.

„Oamenii trebuie doar să ne contacteze la numărul de telefon 0748 244 701, iar apoi ne ocupăm noi de tot. Vizităm imobilul și în maxim 48 de ore Certificatul energetic de care au nevoie este în mâinile lor. Certificatele Energetice sunt realizate cu programe de calcul licențiate și acreditate în domeniul certificării energetice. Menționăm faptul că avem prețuri începând de la 150 de lei și nu percepem niciun fel de taxe ascunse”, a transmis Adriana Mârza, managerul companiei Energy Report Bistrița.

Potrivit acesteia, clienții pot beneficia de o reducere la un al doilea Certificat energetic solicitat companiei. 

Mai mult, reducere pot obține și cei care dau un like paginii de Facebook Certificat Energetic Bistrița-Năsăud.

Despre echipa „Energy Report”

„Suntem o echipă de auditori energetici pentru clădiri, având specializarea Construcții și Instalații, Gradul Profesional I și II. Efectuăm Certificate Energetice si Audit Energetic pentru orice tip de clădiri.

De asemenea, realizăm proiecte Faza DTAC și PT pentru case, vile, hale metalice, spații comerciale, pensiuni etc. Oferim servicii de consultanță și dirigenție de șantier în domeniul Construcții Civile, Industriale și Agricole”, se subliniază pe site-ul celor de la Energy Report.

(Foto: Adriana Mârza – auditor energetic și manager Energy Report)

Mai multe informații despre serviciile de audit energetic oferite de compania Energy Report puteți să aflați și de pe site-ul energy-report.ro.

Bine de știut: la ce folosește Certificatul energetic?

Potrivit sursei citate, Certificatul de performanță energetică se elaborează conform metodologiei de calcul a performanței energetice a clădirilor și cuprinde date cu privire la consumurile clădirii pentru încălzire, apă caldă de consum, climatizare, ventilare mecanică și iluminat artificial. Clasele energetice sunt de la A la G, A fiind clădirea cea mai eficientă energetic și G clădirea cu consumul cel mai mare de energie. Performața energetică a unei clădiri este exprimată în principal prin următorii indicatori de performanță: clasa energetică, consumul total specific de energie și indicele de emisii echivalent CO 2 , toate aceste date se regăsesc în certificatul de performanță energetică.

(P – publicitate)