Un tânăr din Beclean a murit în noaptea de miercuri spre joi într-un teribil accident de circulație la Șieu-Măgheruș. Mașina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod și a luat foc imediat. 

Din nefericire, pentru tânărul beclenar în vârstă de 22 de ani nu s-a mai putut face nimic, el a rămas prins între fiarele contorsionate, iar rănile suferite i-au fost fatale. El a murit pe loc.

Totul s-a petrecut în jurul orei 02.30, când tânărul care conducea un Ford Focus a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta și a izbit din plin un cap de pod. Imediat după impact, mașina a luat foc „ca și o torță”, au spus martorii care au încercat să stingă flăcările până la sosirea pompierilor militari.

Cine este tânărul care a murit? 

Beclenarul de doar 22 de ani care și-a pierdut viața se numește Nicolae Cristian zis „Crețu”. El lucrează în Germania ca bucătar și s-a întors acasă la Beclean marți, pentru a fi alături de cei dragi cu ocazia zilei sale de naștere, sărbătorită chiar în data de 13 octombrie, data accidentului său fatal.

Culmea este faptul că înainte cu doar câteva zeci minute de producerea accidentului, la miezul nopții, Crețu și-a sărbătorit alături de câțiva prieteni ziua de naștere. Într-o postare live pe pagina lui de Facebook, Nicholas Christianssen, așa cum se numește profilul său, le-a arătat tuturor „colecția” de petarde pe care și-a adus-o din Germania special pentru ziua lui, marea petrecere fiind programată pentru sâmbătă.

Probabil petardele pe care le avea cu el sunt cele care au provocat incendiul care a cuprins Fordul Focus „ca o torță”.

„M-am născut și-am să mor câine”, au fost ultimele cuvinte pe care Crețu le-a spus în intervenția sa de pe Facebook, înainte de a se îndrepta spre Bistrița, acolo unde îl aștepta se pare sora lui, stabilită în municipiu.

Condoleanțe familiei!