Rareș Patriche este un nume tot mai des auzit la Beclean, datorită faptului că este unul dintre puținii fotografi din zonă care realizează portrete de familie sau individuale, fotografii de eveniment sau chiar comerciale, toate, demne „de pus în ramă”. 

Cine este Rareș Patriche și cum a început totul? Este întrebarea pe care poate și-a pus-o multă lume și la care îi veți putea găsi răspunsul în rândurile de mai jos.

Rareș Patriche – Sursa foto: arhiva personală

Rareș Patriche este beclenar, absolvent al Colegiului Național „Petru Rareș” din Beclean. Pasionat de calculatoare și de editare foto încă din liceu, a început să facă primele fotografii profesionale în 2015. În scurt timp a reușit să se impună pe piața de profil, azi fiind unul dintre cei mai solicitați fotografi de eveniment, mai ales la majorate sau pentru portrete de familie.

La cei 22 de ani ai săi, ambițios din fire, singurul său regret de până acum este că nu s-a apucat de fotografie mai devreme.

„Fotografiez din 2015, din pură pasiune. Ideea o aveam de mult timp, doar ca nu știu de ce nu s-a putut mai din timp”, a spus Rareș Patriche pentru Știri din Beclean.

Prin munca lui a ajuns să fie remarcat și în alte județe, având solicitări la Cluj sau chiar Alba. În ritmul acesta, numele său ca fotograf va ajunge să fie cunoscut într-o zi și peste granițe.

Până atunci însă, cum orice fotograf profesionist se descrie cel mai bine prin munca lui, vă invităm să vedeți mai jos câteva dintre cele mai reușite fotografii marca Rareș Patriche. Pentru și mai multe fotografii marca Rareș Patriche, puteți vizita pagina de Facebook Rareș Patriche sau contul de Instagram @rarespatriche, iar pentru evenimente, fotograful talentat poate contactat la numărul de telefon +40 (753) 094 774.