Atenție, șoferi! Un drum important din Ardeal va fi închis circulației în data de 31 august! Este vorba despre drumul național 17D din localitatea bistrițeană Salva, acolo unde se fac lucrări de reabilitare a șoselei, dar și a trecerii de cale ferată de la intersecția cu localitatea Coșbuc.  

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud a transmis faptul că, în data de 31 august 2016, în intervalul orar 8.00 – 18.00, circulaţia rutieră va fi închisă total peste pasajul căii ferate situat la intersecţia dintre linia căii ferate Salva – Coșbuc şi DN 17D, în localitatea Salva, pentru efectuarea unor reparaţii la linia ferată şi modernizarea sistemului rutier din cuprinsul pasajului.

În acest sens, pentru intervalul susmenţionat, a fost stabilită varianta ocolitoare Drumul european E58 – Beclean – Bistrița – DN 17C Năsăud – Salva”, se precizează într-un comunicat al IPJ BN remis Știri din Beclean.

Anunțul despre reabilitarea drumului din Salva a fost făcut luni seara de către președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud pe pagina sa de Facebook.

Emil Radu Moldovan a recunoscut că proiectul reabilitării acestui tronson de drum a „durat mai mult decât și-a dorit”, dar este „o realitate deja”. Mai mult, zilele următoare se va demara asfaltarea drumului de la Salva la Beclean.

„Se toarnă asfalt pe drumul dintre Bistrița și Năsăud, iar zilele următoare va începe și asfaltarea drumului de la Năsăud spre Salva și Beclean.

Chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-am dorit, asfaltarea primelor două tronsoane din DN 17C și DN 17D este o realitate deja!

Condițiile de trafic sunt mai dificile în această perioadă, dar odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare a celor două tronsoane de drum, până la finalul anului, vom avea condiții mai bune de trafic între Bistrița, Năsăud și Beclean”, este mesajul transmis de președintele CJ BN.