Cofetăria Karamel împlinește în data de 13 decembrie un an de existență! Cu această ocazie, patronii vor pregăti mai multe surprize pentru clienți, în special pentru cei fideli.

”Am pregătit câteva surprize care sperăm să bucure pe toată lumea”, a spus Izabela Rusu, managerul cofetăriei și totodată cofetarul responsabil de unele dintre cele mai gustoase prăjituri din oraș.

Sortimente de prăjituri sau torturi delicioase, cocktailuri speciale, dar și o cafea bună, pe toate le pot găsi clienții la Cofetăria Karamel, care a fost decorată în această perioadă ca de sărbătoare.

Legat de sărbătorile de iarnă, Cofetăria Karamel va comercializa prăjiturile specifice fără a fi nevoie de o precomandă, în limita stocului disponibil.

”Vom avea pregătite la vânzare în caserole sortimentele devenite deja tradiție, printre care doboș, snikers, prăjitură cu măr copt, yogurta, caramel, mini eclere, bărcuțe, tortulețe cu decoruri de Crăciun, dar și alte specialități. Ne întreabă foarte multă lume dacă trebuie să facă o comandă specială pentru prăjitura de sărbători și aș vrea să precizez pentru toată lumea că nu este nevoie de așa ceva, întrucât va fi totul disponibil în vitrină, la liber. Mai bine zis, va funcționa principiul de ‘primul venit, primul servit’. Garantez însă că vom avea destule prăjituri pentru toată lumea. Vă așteptăm cu drag!”, a mai spus cofetarul Izabela Rusu.

Vă amintim, Cofetăria Karamel se află pe strada cu liceul, în clădirea de magazine de lângă Oncos.

Programul este de luni până vineri de la 7.00 la ora 22.00, sâmbăta este de la 7.00 la 23.00, iar duminica de la 9.00 la 23.00.

Dacă doriți să vedeți mai multe fotografii cu prăjituri sau torturi preparate de Izabela Rusu puteți vizita pagina de Facebook Cofetăria Karamel.

S-a deschis un super local la Beclean! Ce surprize îi așteaptă pe toți clienții – FOTO

(P – publicitate)