Compania Delgaz Grid (n.r. fosta E.ON Gaz) a început în ultimele zile să refacă toate străzile din Beclean pe unde s-a intervenit încă din luna septembrie cu lucrări specifice de modernizare a rețelei de distribuție, fiind sparte mai multe străzi, dar și trotuare.

Cum responsabili de lucrările de modernizare a sistemului de conducte și branșamente a gazelor naturale în Beclean sunt cei de la gaz, Primăria Beclean i-a atenționat pe aceștia să-și desfășoare activitatea în așa fel încât să nu perturbe activitatea cetățenilor, iar lucrările de refacere a drumurilor și trotuarelor să fie executate în așa fel încât să arate totul ca înainte.

După cum arată luni șanțurile săpate în centrul orașului (FOTO 1), se pare că zilele următoare va fi turnat și bitum, iar asfaltul va fi din nou în stare bună de circulație.

Vă amintim faptul că toate aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiții al companiei în oraşul Beclean prin intermediul căruia sunt modernizați peste 7 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacției Știri din Beclean, valoarea investiţiei totale este de aproximativ 1,4 milioane lei.