Compania de transport Rontransmar face angajări în această perioadă! Mai precis, se caută un șofer profesionist care să poată face transporturi agabaritice.

Noul angajat va beneficia de un salariu atractiv. Mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon 0744 975 015, persoana de contact fiind chiar Vlad Lechințan, directorul general al companiei.

De asemenea, doritorii pot să-și trimită CV-ul la adresa rontransmar@gmail.com sau prin intermediul site-ului companiei la secțiunea „Cariere”.

Rontransmar, afacere de familie

Rontransmar a pornit de la o afacere de familie, iar acesta este unul din ingredientele care au dus la succesul companiei de-a lungul timpului.

„Numarul membrilor familiei Rontransmar este in continuă crestere, de aceea suntem bucurosi oricand doresti sa te alaturi echipei noastre. Noi ne dorim ca fiecare membru al echipei sa se simta bine in echipa noastra si sa fie dornic sa munceasca si sa invete. Dorinta de a fi mai bun este conditia de baza a celor care vor sa se alature echipei, experienta si o atitudine profesionista vor fi apreciate la interviu”, au transmis reprezentanții companiei.

Puteți vedea mai multe fotografii cu activitatea de transport agabaritic a companiei, pe pagina de Facebook Rontransmar Europe.

(Credit foto: V. Răzvan-România)